Поврзете се со нас

Skopje Global

brown concrete building under blue sky during daytime brown concrete building under blue sky during daytime

Западен Балкан

Резолуцијата на ОН нуди помирување

27/05/2024

Обединетите нации, после долги развлекувања и политички пазарења, конечно, усвоија резолуција за  геноцидот во Сребреница, гратче во источна Босна, извршен во јули 1995 година, кога војската на Република...

Повеќе
Горе